Associate

 

Certified Security Profiler

 

ACSP®

 

 

 

Predictive Profiling is de unieke benadering van beveiliging die zich richt op de tegenstander en zijn werkwijze. De methodiek is toepasbaar op zowel publiek toegankelijke en gesloten objecten.  

Werken vanuit deze methodiek maakt het mogelijk om voorbereidende criminele of terroristische handelingen te herkennen en met de juiste vervolgstappen het op handen zijnde incident te voorkomen. Waar de traditionele beveiligingsorganisatie veelal reageert op incidenten, worden met proactief beveiligen volgens deze methodiek daadwerkelijk incidenten voorkomen en kosten bespaard. 

Wij zijn ervan overtuigd dat met deze proactieve security riskmanagement aanpak incidenten daadwerkelijk voorkomen worden en dat onze maatschappij door deze proactieve benadering daadwerkelijk veiliger wordt.

 

Deze unieke benadering van security risk management visie en aanpak richt zich op onze tegenstander en zijn of haarwerkwijze. De methodiek is toepasbaar op zowel publiek toegankelijke en gesloten objecten.  Werken vanuit deze methodiek maakt het mogelijk om voorbereidende criminele of terroristische handelingen te herkennen en met de juiste vervolgstappen het op handen zijnde incident te voorkomen. Waar de traditionele beveiligingsorganisatie veelal reageert op incidenten, worden met proactieve Security RiskManagement aanpak methodiek daadwerkelijk incidenten voorkomen en kosten bespaard. 

 

De opleiding wordt verzorgt door OrcaSecure BV en duurt 5 dagen (1 dag per week) welke gegeven worden op de Security Academy, De Bleek 11 in Woerden. De lessen beginnen om 09:00 uur en duren tot 16:00 uur.

 

Bekijk het lesrooster voor het programma van de opleiding.  Het intensieve lesprogramma wordt afgewisseld met theorie en praktijk. Na de opleiding bent u in staat om:

  • het proactieve security riskmanagement proces binnen uw organisatie te implementeren;

  • aan de hand van een dreigingsanalyse, de modus operandi voor uw organisatie te definiëren;

  • proactieve procedures te ontwikkelen.

Na implementatie zijn uw (security) medewerkers binnen de organisatie in staat om een dreigingsassessment uit te voeren, waardoor vroegtijdig dreigingen worden herkend, en actie wordt ondernomen tegen de dreiging.

 

Met het Diploma Predictive Profiling heeft u voldoende kennis om vervolgens aan de slag te gaan met de praktijkopdracht welke afgenomen wordt door de examencommissie van het Centre of Experts (COE BV).

 

Na het succesvol afronden van het examen kunt u zich inschrijven in het Register Associate Certified Security Profiler (ACSP) van het Centre of Experts. Cursisten die de praktijk opdracht gaan doen, kunnen tijdens het traject rekenen op de professionele begeleiding van onze docenten.

​Kosten: € 2.950,- excl. BTW Inclusief theorie examen, syllabus, E-book "Proactief Beveiligen" en lunch, koffie & thee.

Voer hier je tekst in

© Copyright COE BV