Praktijk begeleiding:

 

Certified Security Profiler

 

CSP®

 

 

 

Het doel van deze praktijkbegeleiding is om kandidaten in het bezit van het theoriediploma Predictive Profiling en/of geregistreerd als Associate Certified Security Profiler ACSP® te begeleiden met de praktijkopdracht en het praktijkexamen.  

Het praktijkdiploma Predictive Profiling geeft recht op inschrijving in het register Certified Security Profiler (CSP®) van het Centre of Experts (COE BV). Opzet van de praktijkbegeleiding CSP®

De praktijkbegeleiding bestaat uit 5 avonden: (1 avond per 4 weken) van 18:00 – 21:00 uur.  Tussen de lesavonden worden gerichte huiswerkopdrachten gegeven welke een bijdrage leveren aan de praktijkopdracht.

 

Aan het einde van de praktijkbegeleiding heeft u de praktijkopdracht afgerond en bent u klaar voor het praktijkexamen.   De praktijkbegeleiding wordt gegeven op Security Academy, De Bleek 11 in Woerden.

 

Naast een prettige en rustige lesomgeving kunnen we hier onze kandidaten voorzien van gratis parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid OV, service en gastvrijheid en (hete en koude) drankjes.   Kosten: € 1.850,- excl. BTW.

 

Hierbij is het praktijkexamen, afgenomen door de examencommissie van COE BV (ter waarde van € 500,-) inbegrepen. De groep bestaat uit 5 tot 7 personen om een optimale begeleiding van de kandidaten te kunnen garanderen. 

 

© Copyright COE BV