E-Learning

 

Proactive Security

 

RiskManagement

 

(PSRM)

 

 

 

 

Het Centre of Experts ontwikkeld E-learningen op het gebied van Proactief Security RiskManagement.  De opbouw is modulair en bestaat uit diverse hoofdstukken ondersteund met diverse video's en praktijk voorbeelden.  

Het Centre of Experts heeft een E-learning ontwikkeld bestaande uit in totaal zes modules. Elke module is opgebouwd uit meerdere hoofdstukken. Elke module staat op zich zelf en wordt afgesloten met een examen.

 

De deelnemer ontvangt na het succesvol afleggen van het examen een deelcertificaat van de module.  Bij het succesvol afronden van de 6 modules ontvangt de cursist het diploma Certified Security Profiler. Met het diploma is registratie in het ACSP register mogelijk.   

 

Elke E-learning staat op zich zelf en u kunt dus ook een of enkele E-learning volgen.  Alle E-learning van het Centre of Experts zijn Engelstalig. Onderdeel van de E-learning zijn middelen waarbij u een Nederlandse vertaling van de opleiding is bijgevoegd. Ook oefen documenten en naslagwerk is onderdeel van een module.

 

De E-Learning Proactief Security Risk Management bestaat uit de volgende modules:

 

  • Threat Analysis
  • Risk Analysis
  • Business Case
  • Proactive Security
  • SOP development
  • Red teaming

 

Op dit moment is module 1. Threat Analysis als E-learning beschikbaar. De overige modules zijn in ontwikkeling en komen binnenkort beschikbaar. Heeft u interesse in 1 van de modules of heeft u vragen neem dan contact met ons op.

 

© Copyright COE BV